Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nincs hang videókártya...

Gyurik87 kérdése:

Miért nincs hang videókártya csere után? Lecserélet hd4850 est gtx550ti ra és azóta nincs hang a hangszorón de a tv n van amit eddig is monitorna használtam. A hátlapi panel nem elérhetó mert szürke.

Figyelt kérdés
2015. jan. 26. 20:35
 1/1 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Lecseréltem HD5850-es 512-es videókártyámat egy ASUS gtx 550ti kártyára, de amióta ez a kártya van a gépben azóta sehogy sem tudok hangot kicsikarni a gépből pedig már minden létezőt kipróbáltam.

Letiltottam a hangdrivert ami a videókártyán van illetve olyan is volt hogy fel se telepítettem egy drivert sem és akkor sem, friss op. rendszert követően sem lett hang (Win7 64bit)

Az alap hangdriverrel sem jó és a gyári realtek sem ér semmit!

DVI illetve VGA kábellel is próbálkoztam és semmi, a videókártyát máshol teszteltem és semmi probléma vele és nem ütközik a hanggal azaz teljesen jó!

BIOS-t frissítettem illetve reseteltem is.

A gép jelzi, hogy ad ki hangot (Zölden ugrál), de nem jó, átdugtam előlapiba is és semmi, átkötöttem hangfalra semmi, HD Audió helyett átraktam AC97-re és semmi.

Asrock 970 extreme 4 es lapom van.

A tv n van hang!Hdm i kábellel van összekötve ahogyan eddig is.

Mi lehet a gond?

2015. jan. 26. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!