Miért nincs kép videokártya csere után?
Figyelt kérdés
A gépembe kivettem a videókártyát beraktam egy másikat majd vissza az elsőt de azóta nem ad képet, már semmivel az alaplapi vga val sem. Próbáltam ram cserét, vga cserét, táp cserét, ssd, hdd nélkül indítást, bios reset et, monitor cserét, kábel cserét de semmi nem segít.a vga másik gépben tökéletesen működik. Mi lehet a baj?
Alaplap: lenovo thinkcentre M91p
Processzor: intel i5-2400
Vga: geforce gt 1030
2021. nov. 29. 18:30
1/3 anonim válasza:
Nekem hasonló problémám volt. Nem volt hajlandó integráltról átváltani, ezért be kellett állítani hogy váltson. Találsz erről videókat hogyan kell csinálni.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem ad az integráltrol se képet.
2021. nov. 29. 22:30
3/3 anonim válasza:
Hát mivel mindent cseréltél csak alaplapot nem és ha másik gépben működik akkor lehet az alaplap a hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!