Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért lassult le a gépem?

PLTEAM kérdése:

Miért lassult le a gépem?

Figyelt kérdés
Egyszer csak amikor programozgattam és megnyitottam a mappákat akkor csak töltött, vele eggyütt elment az alsó kis pult is. Már a beállításokat is 2perc mire megnyitja, pedig nincs nagy kihasználtság se a ramon se semmin. Én vírusra gyanakodom, ha az tudnátok ajánlani egy vírusirtót ami nem avast?

2022. júl. 4. 12:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg a programod beragadt végtelenciklusban és fogja a procit.
2022. júl. 4. 12:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Indítsd újra a gépet.
2022. júl. 4. 12:57
 3/7 A kérdező kommentje:
Sokadik újraindításra már nincs nagy probléma csak kicsit lassú. Abban tudnátok segíteni, hogy régebben indításnál csak 1et csipogott, leállt, újraindult és megint 1et csipogott, de most 1hosszút sípol, leáll, újraindul, 1et csipog. Ez miért lehet?
2022. júl. 4. 13:03
 4/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ujrainditas segithet (vagy teljes leallitas es "hideg" inditas

ha virus akkor mindegy hogy kapkodva irtot felteszel es nem inditasz ujra vagy igen

Sok modern virus a virusirtokat is ismeri es belejuk epul, igy ellenuk hasznalhatatlan mar utolag, elore kell a vedelem, sokszor az sem eleg

legjobban mindeg az segit ha kerulod a "bunos" dolgokat

es nem okezgatsz (telepitgetsz) vakon

2022. júl. 4. 13:10
 5/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#3 ha alaplapod letudod irni akkor ralehet keresni

valami hardveres hiba lehet inkabb akkor

valoszinu nagy meleg hozta elo belole

talan takaritas pasztazas segithet

meg plusz venti (ha nincs vagy 1 van)

2022. júl. 4. 13:12
 6/7 A kérdező kommentje:
Ahogy nézem a hardverek 40-45fokon vannak. De most látom hogy egyre kevesebb ramot használ a gép -> 4,00GB(3,32GB usable). Nemrég néztem meg a pasztát és szerintem jó, nincs megszáradva.
2022. júl. 4. 13:24
 7/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

es regen 4gb usbale volt?

biost nem piszkaltad?

netan biosresettel/defaulttal probalkozhatsz

altalaban 64bit es rendszereknel es igp nelkuli gepeknel nem szokott ez gond lenne

persze 32 es igp seknel se kene de ott inkabb elofordul ez

2022. júl. 4. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!