Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért lassult le a gépem?...

Miért lassult le a gépem? (Több lent)

Figyelt kérdés

Tegnap frissítettem rajta pár dolgot.

- a vírusirtót (Avira Free)

- a Malwarebyte nevű programot

- a CCleaner-t

- a Google Chrome-ot

- Ellenőrizem a rendszer elérhető frissítéseit. Azokat is letöltöttem és telepítettem

- A Microsoft oldaláról is töltöttem le pár frissítést egy-két dologhoz

Mindezek után átnéztem alaposan mindent és töröltem a felesleges dolgokat.

Végeztem teljes rendszer ellenőrzést a frissített vírusirtóval és egy másik (kémprogram figyelő) programmal is. Találat nem volt.

Elvégeztem minkét partíción töredezettség mentesítést.

A CCleaner-rel is tisztítottam a böngészőmet és kerestem rendszerhibákat. Amik voltak azokat javítottam. Valamint sajátkezűleg is kipucoltam a böngészőt, töröltem az összes előzményt, stb.

Szóval mindent megtettem, hogy "tiszta" és biztonságos legyen a gépem és mégis amióta ezeket megcsináltam rajta egyszerűen sokkal lassabb lett.

Előtte nem volt semmi problémám vele.

De most lassabban tölt be dolgokat, néha szaggat a kurzor (laggol) tegnap este amit csak tudtam frissítettem a gépen. Főképp a fontos dolgokat, mint maga a rendszer és a vírusirtó. Futtattam egy teljes rendszer ellenőrzést a vírusirtóval valamint töredezettség mentesítettem a merevlemezt.

Szóval kipucoltam a gépet és ellenőriztem, hogy biztonságos e.

Lassabban tölt be dolgokat, a játék amivel játszani szoktam néha akadozik (pedig azelőtt soha!), és még maga a kurzor is néha csak úgy "szaggat" pár másodpercig.

2018. febr. 18. 22:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Oprendszer...?

[link]

2018. febr. 18. 22:32
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem igazán tudok angolul és az oldal fordítása szó szerint történik, így elég értelmetlen.

Dióhéjban le tudnád írni mivel lehetett a probléma és mi a teendő?

2018. febr. 18. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!