Miért lassult le a gépem? (Több lent)
Tegnap frissítettem rajta pár dolgot.
- a vírusirtót (Avira Free)
- a Malwarebyte nevű programot
- a CCleaner-t
- a Google Chrome-ot
- Ellenőrizem a rendszer elérhető frissítéseit. Azokat is letöltöttem és telepítettem
- A Microsoft oldaláról is töltöttem le pár frissítést egy-két dologhoz
Mindezek után átnéztem alaposan mindent és töröltem a felesleges dolgokat.
Végeztem teljes rendszer ellenőrzést a frissített vírusirtóval és egy másik (kémprogram figyelő) programmal is. Találat nem volt.
Elvégeztem minkét partíción töredezettség mentesítést.
A CCleaner-rel is tisztítottam a böngészőmet és kerestem rendszerhibákat. Amik voltak azokat javítottam. Valamint sajátkezűleg is kipucoltam a böngészőt, töröltem az összes előzményt, stb.
Szóval mindent megtettem, hogy "tiszta" és biztonságos legyen a gépem és mégis amióta ezeket megcsináltam rajta egyszerűen sokkal lassabb lett.
Előtte nem volt semmi problémám vele.
De most lassabban tölt be dolgokat, néha szaggat a kurzor (laggol) tegnap este amit csak tudtam frissítettem a gépen. Főképp a fontos dolgokat, mint maga a rendszer és a vírusirtó. Futtattam egy teljes rendszer ellenőrzést a vírusirtóval valamint töredezettség mentesítettem a merevlemezt.
Szóval kipucoltam a gépet és ellenőriztem, hogy biztonságos e.
Lassabban tölt be dolgokat, a játék amivel játszani szoktam néha akadozik (pedig azelőtt soha!), és még maga a kurzor is néha csak úgy "szaggat" pár másodpercig.
Nem igazán tudok angolul és az oldal fordítása szó szerint történik, így elég értelmetlen.
Dióhéjban le tudnád írni mivel lehetett a probléma és mi a teendő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!