Mitől lassult le a gépem?
Figyelt kérdés
Van egy gépem, amit mikor vettem elég jó állapotban volt és eléggé gyors volt, viszont nem használtam semmire sem, csak filmek nézésére illetve játékokra(CDről telepített játékok) mivel nem volt internet itthon, viszont elég sok CDnem működött, gondolom mert karcos volt, semmit se reagált rá a gép. azt a tanácsot kaptam, hogy az ilyen CDket fogkrémmel kenjem be, majd mossam le róla és akkor működni fog. Az első ilyen esetnél sikerült is, kb 5 percig működött, majjd leállt és utána már semmilyen CD-t nem játszott le, befagyott mindig az egész gép, csak akkor ment újra a gép ha kivettem a CD-t, viszont nem csak ez lett a probléma. az egész gép drasztikusan lelassult ezután. újraraktam a win10et, le is frissitettem, majd a cd lejátszót is kivettem a gépből, de még mindig lassu. már ilyen is marad, egyátalán mi lehet a hiba?2016. dec. 11. 21:05
1/2 anonim válasza:
Ki kell szerelned a hdd-t, és berakni a mikrohullámú sütőbe 800W-on 3 percre. Ez szokott segíteni.
2/2 anonim válasza:
Én ezt a mikrós dolgot csináltam már mondjuk nekem Asus laptopom van azon segített
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!