Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem számolja az órám az...

Miért nem számolja az órám az elégetett kalóriát?

Figyelt kérdés
Xiaomi band 7, Zepp Life app-ot használok hozzá. Mi Fitness-sel sem működött. 5000 lépésnél is csak 2 kalóriát írt. Azt még elfogadtam hogy nem áll át magyar nyelvre, de ez tényleg egy alap funkció kellene legyen. Valahol esetleg külön be kellene állítani? A héten vásároltam és eléggé el vagyok keseredve.
2022. júl. 1. 19:46
 1/2 A kérdező kommentje:
Azt még hozzáteszem, hogy sport közben működik, csak a lépésszámoknál nem számol semennyit.
2022. júl. 1. 19:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Igazából teljesen mindegy, mit mutat, ezek a karkötők játékok. Akkor sem lesz az igazi, ha be vannak állítva az adataid. A sport része ugyanez, teljesen valótlan kalória szempontból. Az idő az egyedüli, amit komolyan vehetsz. Meg nagyjából a pulzust néha jól méri.
2022. júl. 13. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!