Kondi által elégetett kalóriát hogy számoljam ki?
Figyelt kérdés
2 óra az edzés,de annak nagyrésze pihenőidő.Akkor szánoljak kb 70 perccel?2017. jún. 28. 23:49
1/2 anonim válasza:
Nem tudod úgy kiszámolni mert sok mindentől függ. Így csak saccolni lehet. Ha már saccolsz akkor saccolj mindig kevesebbet. Én 50 perces erős súlyzós edzésre, és 20 perc aerob edzésre max 500 kalóriaégetés szoktam számolni. Ennyi tuti van, sőt több is, de inkább ennyit írok. De van amikor úgy érzem, hogy a súlyzós edzésemen nem terheltem magam annyira mint szoktam , és a 20 perc aerob edzéssel együtt csak 350-400 kalóriát számolok. Inkább kevesebbel számolj mint többel.
2/2 Cortez70 válasza:
Nem lehet pontosan kiszámolni, tapasztalat alapján kell a napi kalória bevitelt belőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!