Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ezt hogy számoljam a kalóriákhoz?

Ezt hogy számoljam a kalóriákhoz?

Figyelt kérdés

230 g csirkecomb pörköltet ettem.Ami 173 g volt összesen csont mélkül.A kalóriabázison számolom,amit eszek.De ezt csonttal együtt vagy nélküle számoljam?

Csak mert kicsit kevésnek gondolom,hogy 173g csirke csak 171 kcal és 16g fehérje lenne..

2017. máj. 3. 14:54
 1/4 anonim ***** válasza:
csont nélkül ha nem etted meg azt is.
2017. máj. 3. 18:18
 2/4 A kérdező kommentje:
De konolyan ilyen kevés fehérje lenne 173 g csirkében?
2017. máj. 3. 18:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Sokkal több fehérje van benne, a kalóriabázison is. 35-40 gramm, nem tudom, nyersen vagy sütve 173 gramm, de elég közel állnak egymáshoz az értékek (aztán hogy a te csirkéd vízmennyiségével konkrétan mi történt, az más lapra tartozik, de a számolás sosem pontos és nem is baj). A csontot természetesen nem kell számolni, ha megennéd, akkor is a csont adataival kéne beszoroznod a súlyát, márpedig abból nem sok kalóriát nyersz.
2017. máj. 4. 00:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Pörkölt csirkecombként írtam be.Csak azért szar lenne,ha most diétánál kiderülne,hogy mégis 2x annyi kcal van benne..
2017. máj. 4. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!