Működik rendesen a számítógép,de ha több órán át játszom egy kicsit nagyobb gépigényű játékkal, akkor egyszer csak kiírja a monitor hogy no signal de a gép nem kapcsol ki. Ui: de ha elég nagy gépigényű, akkor akár 10 perc is elég neki. (?)
Figyelt kérdés
2022. jún. 23. 13:28
1/5 anonim válasza:
Én első körben a hőtermelés, valamint az áramellátás környékén kutakodnék.
2/5 anonim válasza:
A videókártya hőmérséklete lehet a ludas.
3/5 anonim válasza:
Szerintem valamelyik windows frissítés akasztott be neki.
Elég régi, de betonstabil konfigom az utóbbi időben néha elkezdi ezt eljátszani. Széjjelszedtem-összeraktam, kiporoltam, így most már a csatlakozók biztos jók, a kártya is 5-6 fokkal hűvösebb.
Persze lehet, hogy tényleg öregszik mostanra (elsőre én is erre tippeltem, egy i5 2500k és egy gtx 780 végül is már matuzsálem, és pl. a proci utoljára akkor látott pasztát, amikor összerakták a gépet), viszont így, hogy másnak is hasonló hiba jött elő, lehet, hogy a hiba mégsem az én készülékemben van.
4/5 anonim válasza:
Vmi túlmelegszik, valószínű VGA esetleg a proci.
5/5 anonim válasza:
#3 vagyok a matuzsálemmel.
Nekem az eldobálásokat akár idle is csinálja, máskor meg órákon át 75 fokos procival, meg gpu-val vígan elvan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!