Túlzok azzal, amikor azt állítom, hogy az emberek túl sok mindent osztanak meg magukról?
Figyelt kérdés
Úton útfélen azt látom, az emberek, ismerőseim gond nélkül bármit megosztanak a nagyvilággal a Facebookon, de ami nekem már sok volt, a nagybátyám a kisfia nevét is kirakta az autóba egy fityegőre, konkrétan "Xy az autóban". Nekem vannak csak beteg gondolataim, mennyire könnyen bármivel át lehet verni az embereket ilyen információk tudatában?2022. jún. 18. 16:32
1/4 anonim válasza:
Nem túlzol, pontosan ez történik, ki is használja ezt sok bűnöző sokféle módon. Sokan a szemétbe dobnak például hivatalos iratokat egy csomó személyes adattal, ezekkel is remekül vissza lehet élni.
2/4 anonim válasza:
Na, akkor én nem vagyok ember:DDD
3/4 anonim válasza:
Azt ne tedd ki hogy mikor mész nyaralni meg mikor nem vagy otthon. Az hogy most emgtudja valaki hogy miként hívják xy rokonodat vagy épp most otthon ezt vagy azt a filmet nézted azzal, az olyan dolog, hogy na, sok ember enm is kíváncsi rá, de amúgy sokat kezdeni negatívan azért nem lehet vele.
4/4 A kérdező kommentje:
Újabb gyöngyszem:
berakja az e-mail aláírásba képként a saját gyönyörűséges kézi aláírását, ahogy kell, gyönyörű, kézzel írott, kék színben
2022. jún. 21. 09:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!