Tudom nem túl sok pénz de valaki 50 000 forintból össze tudna állítani egy Inteles gépet?
Nem játékra kellene hanem inkább házifeladatok, és zoom meetingekre.
Az Intelt szidó, és a "milyen csóró vagy" kommenteket kérem hanyagoljuk..
Köszönöm 1-es de írtam hogy nem kérek az ilyen kommentekből, de asztali pc-re gondoltam.. :)
És mondtam nem arra kell hogy vigye az új call of duty-t..
Egyetértek a #2-es Alain Delon kollegával: 50000-ből simán megvan egy 4. generációs Intel i3/i5 processzorral, 4-8 GB RAM-mal, 120 GB-os SSD-vel (vagy 500 GB HDD-vel) felszerelt brand (Dell, HP, Fujitsu-Siemens, Lenovo), cégtől leselejtezett gép - és irodai/iskolai célra tökéletesen megfelel.
Pár vásárlási lehetőség a teljesség igénye nélkül:
* [link]
* [link]
* [link]
Vegyél használtan! Vagyis én ezt tettem, szintúgy kb. 50 ezerig terjedő keretből (persze perifériákkal együtt ezen már túlcsúsztam). Sőt, én is kiírtam egy nagyon hasonló kérdést is előtte. :D
Mindjárt keresek néhány példát, hogy mi az, ami neked jó lehetne. :)
Siettem, szakértő sem vagyok, de ezek biztosan megfelelnének az igényeidnek. Minél közelebb haladsz az 50 ezerhez, annál több olyat találsz, ami egyébként játékra is jó lenne (ha esetleg megjönne a kedved idővel). Amit te szeretnél (basically tanulni), az szerintem egy 20 ezer forintos gépnek is menne.
Az a baj, gépet összerakatni alapból viszonylag sokba kerül (az 50 ezerhez képest. Abba a keretbe beleszuszakolni nehéz lenne), én azt azért nem javasolnám. (De ha te megoldod magadnak/ismerős, akkor... nos, akkor nem tudok semmi konkrétat mondani, mert nem akarok hülyeséget mondani, de tuti, hogy lesz itt valami szaki :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!