Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tudom nem túl sok pénz de...

Tudom nem túl sok pénz de valaki 50 000 forintból össze tudna állítani egy Inteles gépet?

Figyelt kérdés

Nem játékra kellene hanem inkább házifeladatok, és zoom meetingekre.

Az Intelt szidó, és a "milyen csóró vagy" kommenteket kérem hanyagoljuk..

2020. szept. 2. 21:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
2%
50-ért laptopot sem kapsz, nemhogy számítógépet. XD
2020. szept. 2. 21:16
 2/14 Alain Delon ***** válasza:
90%
Használt üzletben simán kapsz ennyiért.
2020. szept. 2. 21:30
 3/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm 1-es de írtam hogy nem kérek az ilyen kommentekből, de asztali pc-re gondoltam.. :)

És mondtam nem arra kell hogy vigye az új call of duty-t..

2020. szept. 2. 21:46
 4/14 A kérdező kommentje:
Akkor nem lehetetlen 50-ből? :)
2020. szept. 2. 21:54
 5/14 anonim ***** válasza:
93%
Nem lehetetlen, hiszen semmi sem az, csak nagyon rákell feküdni a témára. Adj egy napot holnap után nézek egy kicsit :)
2020. szept. 2. 21:56
 6/14 anonim ***** válasza:
94%

Egyetértek a #2-es Alain Delon kollegával: 50000-ből simán megvan egy 4. generációs Intel i3/i5 processzorral, 4-8 GB RAM-mal, 120 GB-os SSD-vel (vagy 500 GB HDD-vel) felszerelt brand (Dell, HP, Fujitsu-Siemens, Lenovo), cégtől leselejtezett gép - és irodai/iskolai célra tökéletesen megfelel.

Pár vásárlási lehetőség a teljesség igénye nélkül:

* [link]

* [link]

* [link]

2020. szept. 2. 22:06
 7/14 pappgr ***** válasza:
65%
Sajnálom de újabb tényleg nem jön ki semmi, a felét ellövöd egy procira a másikat meg egy alaplapra. És akkor kell még ház, táp, memória és háttértár. A legjobb esélyed ha keresel használtan asztali gépet vagy laptopot. Ha csak alap feladatokra kell akkor egy Chromebook is megfelel.
2020. szept. 2. 22:12
 8/14 anonim ***** válasza:
50%

Goldchipen pl ez:

[link]

40.000Ft

+4gb ddr3: 5700ft

Osszesen: kb 46000Ft

2020. szept. 2. 22:19
 9/14 anonim ***** válasza:
91%

Vegyél használtan! Vagyis én ezt tettem, szintúgy kb. 50 ezerig terjedő keretből (persze perifériákkal együtt ezen már túlcsúsztam). Sőt, én is kiírtam egy nagyon hasonló kérdést is előtte. :D

Mindjárt keresek néhány példát, hogy mi az, ami neked jó lehetne. :)

2020. szept. 2. 22:20
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

[link]

[link]

Siettem, szakértő sem vagyok, de ezek biztosan megfelelnének az igényeidnek. Minél közelebb haladsz az 50 ezerhez, annál több olyat találsz, ami egyébként játékra is jó lenne (ha esetleg megjönne a kedved idővel). Amit te szeretnél (basically tanulni), az szerintem egy 20 ezer forintos gépnek is menne.

Az a baj, gépet összerakatni alapból viszonylag sokba kerül (az 50 ezerhez képest. Abba a keretbe beleszuszakolni nehéz lenne), én azt azért nem javasolnám. (De ha te megoldod magadnak/ismerős, akkor... nos, akkor nem tudok semmi konkrétat mondani, mert nem akarok hülyeséget mondani, de tuti, hogy lesz itt valami szaki :))

2020. szept. 2. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!