Milyen 21:9 monitort vegyek ?
új monitort szeretnénk venni de nem tudom melyik volna a legjobb választás
szeretem a ívelt 21:9 144hz képarányú monitorokat és 1440p felbontást ezeknek az elvárásainak kéne meg felelni és ha meg tudnánk ütni a 30 colt ebben az árban az jó volna keretem 200k
egy 24 colos 75 hz monitort váltana le
Ebben a felbontásban és képarányban, kb. 34"-osok vannak csak.
Pl.: [link]
És még a szállítás is kijön. Ofc, van azért 300felett is ebben a kategóriában.
#1 vagyok:
De attól még néz szét más voltokban más paraméterekben. Ne erre hagyatkozz.
1. vagyok ismét:
- nézd meg a paneljét, IPS vagy VA-t szeretnél
- a monitor íve milyen durva
- mekkora a válaszideje
- ha állványon szeretnéd használni, akkor a Vesa szabványa is fontos
- befogadó portok, HDMI (hányas) vagy DisplayPort van-e ha kell
- Fényerő
- Vásárlói vélemények fórumon
- monitor mérete, hogyan fér el az asztalon (nekem kellet, mert van több monitorom is, csak nem fért el, így állványoztam)
https://www.youtube.com/watch?v=xYCTjilUFLk&t=250s
eszt a monitort unfield teszteli igaz mindent el mond róla és nem 144hz csak 100 de annyira fontos volna a 144hz ? sokat játszom multiplayer játékokkal leginkább Codozom
mit gondoltok erröl a termekről ?
mostani videokártyám is bírja az 1440p-t eddig kevés játék volt ami 60 fps alá esett maxon kivéve optimalizálatlan játékoknál volt 45-55 fps között az értékeim
a 144 fpst is úgy szeretném el érni egy ekkora monitoron hogy 1080p médium beállítással bár nem tudom hogy nézne ki rajta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!