Milyen monitor tartó kart vegyek?
10-20 ezer forintig keresek asztalra szerelhető monitor tartó kart VESA 100 x 100 kompatibilis monitorokhoz.
Mivel magas vagyok, ezért olyan kellene, amit fel tudok emelni a megfelelő magasságomhoz, de erre vonatkozó adatot nem találok sehol.
Milyen magasra lehet állítani ezek az állványok és ha valaki tud, ajánlana konkrét termékeket?
Nekem ehhez hasonlóm volt, teljesen meg voltam vele elégedve. Stabilan állt, lehetett forgatni és megfelelő magasságot tudott.
Nekem a gyógytornász azt mondta hogy olyan magasan legyen a monitor hogy a teteje felett éppen ne lássak át/átlássak határán legyen. Mérd ki hogy ez neked mit jelent, és az alapján tudsz nézelődni
ARCTIC Z1 Basic (AEMNT00039A)
Összehasonlítás
ARCTIC Z1 Basic (AEMNT00039A)
(2 vélemény)
Gyártó: ARCTIC Modell: Z1 Basic (AEMNT00039A) Leírás: Súly: 2,1 kg Anyag: Acél Szerelési rendszer: VESA VESA szabvány: 75 x 75 mm / 100 x 100 mm Monitor kompatibilitás: 1x 13...
9 089 Ft-tól
árak összevetése
12 ajánlat
Equip TV/Monitor (650120)
Összehasonlítás
Equip TV/Monitor (650120)
(2 vélemény)
Az Equip 650120 Interaktív Monitor tartó konzol, egy kompakt, de rendkívül erős termék, amely biztosítja LCD/LED monitorjának stabil rögzítését. Termék Jellemzői: Anyag:...
13 290 Ft-tól
árak összevetése
10 ajánlat
Az Árukereső.hu-n is megrendelhető
ARCTIC Z2 Basic (AEMNT00040A)
Összehasonlítás
ARCTIC Z2 Basic (AEMNT00040A)
(4 vélemény)
Gyártó: ARCTIC Modell: Z2 Basic (AEMNT00040A) Leírás: Az Arctic Z2 asztali monitorállvány úgy lett tervezve, hogy maximalizálja a munkaterületét teljes rugalmassággal. A 2 tagú...
13 470 Ft-tól
árak összevetése
11 ajánlat
Vásárlás: Monitortartó kar, monitortartó állvány - Árak ...
monitortarto-kar-monitortarto-allvany.arukereso.hu
Vásárlás: Monitortartó kar, monitortartó állvány árak, eladó Monitortartó karok, monitortartó állványok. Akciós Monitortartó kar, monitortartó állvány ár! Online ...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!