Tudnátok nekem ebben segíteni ?
sziasztok igazából 2 kérdésem volna és nem szeretném külön ki írni ha nem gond
első...van ez a game pass pc nevezetű dolog hogy 300ft ért 1 hónapig aszt hiszem tudok játszani több mint 100 játékkal pc-n és utána mikor le jár az a 1 hónap akkor 3000ft-ot kell minden hónapban fizetnem
be is regisztrálok rá és mikor odáig el jutok hogy küld nekem egy kódot vagy mit a email címemre hogy aktiváljam de nem küldi el 1 órát vártam hogy meg kapjam a vissza igazoló emailt de nem kaptam semmit mért nem küldi el ?
második....mostanában el kezdtem twitch-et használni és ebből a témából, csak arra vagyok kíváncsi hogy videót is fel tudok tölteni rá pl fel veszek egy gameplayt és ha el készült egyszerűen fel töltöm twitch-re úgy mint youtube-ra kb ez lehetséges ?
A Tiwtch-részére tudok válaszolni a kérdésnek.
Régebben lehetett előre elkészített videót feltölteni, egy jópár éve viszont megszűnt ez a lehetőség a normál tagoknak. Van valami prémium előfizetés, amivel állítólag még mindig lehet, de egy sima tagnak nem.
De persze ha megcsinálod a videót, médialejátszóban elindítod, és azt streameled...
De persze ha megcsinálod a videót, médialejátszóban elindítod, és azt streameled
erről kérhetnék több információt? hogy hogyan tudom eszt meg csinálni ? nem vagyok nagy steamer pár napja kezdtem eszt a dolgot csinálni de ilyet még nem halottam hogy előre el készített videót is lehet élőben a nézők szemére adni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!