Ezt az MP3 CD írást elszúrtam, vagy csak ez a lejátszó válogatós?
MP3 fájlokat írtam egy CD-re, 146 db-ot, adatlemezként, de a lejátszó, amiben teszteltem, csak 67-et lát. Pontosan nem tudom, hogy mi alapján nem ismer fel zeneszámokat, de talán a hosszabb fájlnevek miatt, más logikus magyarázatot nem találtam, mivel az mp3-ak ugyanabban a kodekben vannak, szóval nem az lehet a gond. Ha a számítógépen nézem, amivel írtam, ott rendesen megjelenik mind a 146 fájl, meg is nyithatók. Esetleg egy 2007 körüli autós CD lejátszó látni fogja az összes számot? Csak mert ezt a CD-t valaki másnak írtam, ezért lenne jó tudni, hogy ott jó lesz-e majd, ahová szánom. Ha esetleg arra sincs sok esély, akkor írnék még egyet, de annál milyen beállításokra figyeljek?
K3b-vel írtam Linux alatt.
Szia!
Nem hiszem, hogy elrontottad, ugyanis személyes tapasztalatból mondom, hogy vannak olyan cd lejátszók, amik egyes dalokat átugranak (Van is egy ilyen a pincében valahol, vagy a padláson? Fene tudja :D).
Ha van lehetőséged, akkor próbáld ki máshol is, de én úgy gondolom, hogy a korszerűbb cd lejátszók simán vinni fogják (2007 körüli cd lejátszó korszerűnek számít :))
#3:
Na most döntsd el hogy nem látja vagy csak nem játsza le?
(átugorja lejátszásnál)
A lejátszó, amihez majd kellene, az egy Suzuki SX4 gyári fejegység, ez lenne a lényeg, hogy abban működjön.
És amivel én teszteltem, az egy DAEWOO TP-458G.
Ja és mondom, szerintem a fájlnév hossza (karakterek száma) lehet a gond.
Egy <50g postai levél 200Ft
Elküldöd neki papírtokban, ha nem jó küldöd mégegyszer és elbukod a 200Ft-ot.. :) Ez nem lehet akkora gond.
Ha a fájlnév karakterek hossza a probléma, akkor írás előtt nevezd át ezeket. Szerintem nem ez a gond. Írtam én is a sógoromnak ilyen CD-ket, és voltak köztük olyan címek, mint egy kisregény...:) Attól még lejátszotta a készüléke. (Amúgy, az is lehet, hogy nála minden számot lejátszik a CD-ről.)
Ez egy olyan "játék", amit csak gyakorlati tapasztalattal lehet. Ha nem tudod kipróbálni aző lejátszóján, akkor kérd meg, hogy küldjön email csatolmányban egy olyan MP3-at, ami működik nála. Én így kezdtem, hogy egyből kértem egy CD-t a sógortól, hogy tudjam, milyen kódolás kell. Működött is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!