Kényes gyomrú, válogatós 8 honapos golden retrivernek mit ajánlottok enni adni? A száraz tápot unja (több fajtát, több ízben kiprobaltunk)
Figyelt kérdés
2022. ápr. 25. 10:20
1/8 anonim válasza:
Jo alternativa lehet:
BARF, azaz nyers etetes, de ennek nagyon utana kell olvasni, hogy jol csinald.
PetChef kesz eledelek, de ez nem olcso.
Vagy a tapot feldobod egy kis jo minosegu konzervvel (Rocco, Rinti, Animonda), osszekevered es hatha ugy megeszi.
2/8 anonim válasza:
Én úgy etetem a kutyáimat, hogy 1/3 rész konzerv, 2/3 száraztáp. Két perc alatt megeszik, sosem finnyáskodnak. Konzervekből jó minőségű pl. az Animonda, Real Nature, Terra Canis. A Petchef is jó, az enyémek azt is szerették, de nagytestű kutyánál havi 40-50 ezer forint.
3/8 anonim válasza:
Ha a pénz nem gond, akkor én is a PetChef-et mondanám. Eddig nem hallottam olyan kutyáról aki nem bolondult érte.
4/8 anonim válasza:
Nagyon egyszerű! Te cseszted el azzal, hogy minden hülyeséget megvettél neki!
A megoldás az, hogy nem kap mást enni, akkor majd meg fogja enni!
Te vagy a kutya gazdája vagy te vagy a kutya embere...?
5/8 anonim válasza:
#4 miért kéne a kutyára ráerőltetni azt, amit nem szeret? A szüleid neked is lenyomták a torkodon azt a kaját, amit nem szerettél? Vagy éheztettek, amíg meg nem etted? Csak mert ki van neked szolgáltatva egy élőlény, attól még nem kell visszaélni vele.
8/8 A kérdező kommentje:
Briantos, animonda kutyakonzervek. De kizarolag olyan ami nem szarnyas.(hanyas hasmenes maitt)
Szaraztapot is megeszi alkalom adtan
2024. aug. 2. 03:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!