Mit javasolnátok akkor, hogyha nagyon válogatós a kutyusom?
Nem kell semmi praktika, csak legyél kitartó és következetes.
Nincs jutifalat, nincs asztalról leeső, nincs semmi csak napi 1-2x (ahogy eddig is kapta) a táp. Ha nem eszi meg 10-15 perc alatt, elveszed és csak a következő etetésre kap bármit. 3-4 nap és éhes lesz annyira hogy megegye. Ha "megunja" a tápot, akkor sincs kecmec, válogatás, az van amit eléteszel.
Kitartás, pár hét hiszi után rájön, hogy fölösleges. Enni fog amikor és amit kap.
Mindenkinek koszonom szepen a valaszt! 🥰
Termeszetesen mindent kipróbáltam mar, csak nálunk ez a dolog kicsit bonyolultabb volt, mert csirkeallergiás.. Foztem neki pulykát, es annyira orultem mert olyan jóízűen behabzsolta, mint meg soha semmit, aztan szepen ment tole a hasa.. szoval azt elengedtem.
6os, hogyha a csong csont akart lenni, volt hogy kapott mar es elkezdett oklendezni, es azóta teljesen kerüljük.
7es, sajnos azóta hogy hozzank került (tehát mielőtt sikeresen elkenyesztettem) nem szereti a halat. Meg amikor mi esszük es “lepottyan” egy kicsi a foldre, ahhoz sem nyul hozza, +semmilyen halas kutyakajahoz. Tehát ezt nemis próbáltam. 😞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!