Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Laptopnal valo ram bovitesnel...

Laptopnal valo ram bovitesnel uszik a garanvia?

Figyelt kérdés
Van egy laptop amelyik 8 gb ramal rendelkezik es meg szeretnwk vasarlaskor 8-at beletenni. Felhivtam a webshopot es azt mondtak h ilyenkor elmegy a garancia, viszont ezt hogy tudjak ellenorizni? Ha barmi is elromlik kiszedhetem es megmondhatom, hogy nem volt soha felnyitva ha nincs leragasztva. Szerintetek megeri boviteni?

2022. máj. 25. 22:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem vész el a garancia, ha kívülről hozzáférhető a RAMslot vagy ha az Asus valamelyik szervízpartnerével csináltatod.

Ha szét kell szedni a bővítéshez a laptopot akkor ugorhat a gari, de akkor lást az előző végét.

2022. máj. 25. 22:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Laptoprol van szo ugyhogy nem hozzaferheto kivulrol. Ha ne add Isten(lekopogom) valami elcseszodik bovites utan akkor ha kiszedem a ramot amit beletettem es ugy kuldom vissza rajonnek, hogy jarva volt nala. Van belul szalag vagy valami ami elszakad felbontasnal?
2022. máj. 25. 22:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

"Laptoprol van szo ugyhogy nem hozzaferheto kivulrol. "

Azért a normálisabb gyártóknál hozzáférhető. A laptop alján kell csak egy kis fedelet kicsavarozni és máris csereberélheted a RAMot.

2022. máj. 25. 22:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Ez egy asus rog strix g15, valaki tudja-e ha ellenorizheto a felbontas?
2022. máj. 25. 22:49
 5/7 A kérdező kommentje:
Kaptam 16 gb-os verziot is csak abban ryzen 7 4800h van ebben pedig ryzen7 5800 es akkor inkabb ebbe vennek ramot, mert arban ugyan ott lenne es erosebb.
2022. máj. 25. 22:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
2022. máj. 25. 22:53
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Normális laptopnál nincs leplombálva, tehát nyugodtan bővítheted a ramot. Amelyik le van plombálva, annál nem, de olyan gépet nem is szabad venni.
2022. máj. 26. 10:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!