Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mik a különbségek ezek az IT...

Mik a különbségek ezek az IT szakok között és mennyire éri meg ezeket kitanulni?

Figyelt kérdés
IT Helpdesk, IT support és IT tanácsadó között mik a különbségek? Ha jól tudom ide nem kell annyira komoly programozási tudás. Gondolom kb ugyanazok csak más szintűek.Itn belül valami ilyet akarok dolgozni, ahol problémákat oldhatok meg és segíthetek másoknak és gondolom hogy pont ezek azok a szakok.Pálya orientációs tesztek is ezt dobálják ki nekem és hát igaza van a tesztnek, pont ez kell nekem. Örömet okoz ha segíthetek valakinek valamilyen technikai probléma megoldásában. Ha ilyen irányba folytatnám a tanulmányaimat akkor milyen szinten kell kezdenem? Miket kell megtanulnom hozzá? Lehet egyetem nélkül is kitanulni ezt? Akár itthon egyedül? A programozásra könnyű anyagot találni a neten (van belőlük millió), de ha ilyen IT segítő/támogató/tanácsadó akar lenni az ember, akkor honnan kell elindulni?
2022. máj. 23. 22:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit akarok. Akarok jól keresni vele. Lehetséges ezzel? Vagy akkor inkább programozás?
2022. máj. 25. 00:01
 12/13 anonim ***** válasza:
nem fog menni neked sajnos.
2022. máj. 26. 06:18
 13/13 anonim ***** válasza:

Egy dolog jól keresni, ha rühelled mint a szart. Egy másik dolog úgy jól keresni, hogy már inkább művészeti dolognak gondolod azt amit csinálsz.

Angolul van, de ha nem megy GoogleTranslate:

[link]

2022. máj. 26. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!