A Windows 7 Enterprise és Ultimate között mi a különbség? Tudom, hogy az Enterprise vállalatoknak van, de van név (mint Enterprise, meg Ultimate), liszensz és aktiválási különbségeken kívül bármi más, akár funkciókban? Vagy pontosan ugyanazt tudják?
Ha kicsit tudsz angolul, akkor íme: [link]
Eszerint ugyanaz a kettő, csak más a licencelési módjuk.
4. válaszoló: Beszéltem egy informatikus ismerősömmel. Távoli hozzáféréssel a DAZ 2.2.2 aktivátorral ő csinálta meg/ is megcsinálta, de úgy sem működött. Kiírta, hogy a termékkulcs nem megfelelő. Mondta, hogy régen látott már ilyet, de nem tudja, mitől van.
Tulajdonképpen semmi baj nincs az Enterprise-szal. KMS-ses parancssorral beaktiváltam 180 napra. Így meg lett oldva, hogy innentől kezdve 180 naponta (sőt 210 naponta, mert fél év után újra kapunk 30 napot beaktiválni) beütöm a kódot az aktiváláshoz már a parancssor helyett.
Tudom, hogy a program "örökre" aktiválja a többi verziót, viszont 210 naponta beütni a kódot nem nagy ügy. Mellesleg ez mondható legálisnak is valamilyen milyen szinten, hiszen a MS oldalán vannak fent a kódok: [link] .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!