Valami tipp erre?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Remélem tud valaki ebben segíteni.
Szóval az van hogy van egy régi instagram fiókom amit törölni szeretnék,viszont az email címet és jelszót sem tudok hozzá.
Valami tipp hogy hogyan lehetne bele lépni vagy kitörölni?
2022. ápr. 27. 19:34
1/3 anonim válasza:
Sok mindenre van megoldás, de arra, hogy semmire nem emlékszel, nem számítástechnikai jellegű gond, és ebből a megközelítésből nem is oldható meg. Minden elérhető lehetőség ott van az "elfelejtetted a jelszavad?" menüben, ha innen nem sikerül helyreállítani a belépést, máshogy sem lehet.
2/3 anonim válasza:
Arra se emlékszel hogy az a fiók nemis a tied..? :)
3/3 A kérdező kommentje:
Utolsó,ha már valaki fiókját fel akarnám törni akkor miért is törölném?Egyszerűen vannak fent régi képek rólam amik régiek és számomra gáz.
Első,próbáltam az elfelejtettem a jelszavamat,de mivel 2016körül csináltam azt a fiókot így az a telefonszám ami elvileg segítene,azt már nem használom:DD
2022. ápr. 27. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!