Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hp Z400 4 rövid sípolás,...

Offerer kérdése:

Hp Z400 4 rövid sípolás, bekapcsoló gombb pirosan villog és 2mp szünet után ismétlődik. Valami tipp?

Figyelt kérdés

Új tápot vettem a géphez, minden bekötve, elindítanám és 4 rövid sípszó ami közben a bekapcsoló gomb pitosan villog majd ez ismétlődik 2mp szonet után.

Valaki valami tipp? Keresgéltem a neten de nemigazán találtam semmit sajnos.

Előre is köszi!

#tápegység #kapcsolás #CPU #Bípelés #Piros villogás led
2021. jún. 23. 14:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Ahogy a kézikönyv:

[link]

6. fejezete - 196. oldal - írja:

[link]

tápegység-túlterheltség probléma.

"minden bekötve"

Akkor húzz le mindent - csak a 24 tűs alaplapi tápcsatlakozó és a 4 tűs processzort ellátó dugó legyen bedugva - majd próbáld meg újból.

"Új tápot vettem a géphez"

Milyet? Gyártó? Típus?

2021. jún. 23. 15:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Evga 600 W2 a tápegység típusa, egy 475 W-osat kellene helyettesítenie, azt az információt kaptam, hogy bírnia kellene.
2021. jún. 23. 15:58
 3/4 MGéza ***** válasza:
Jó, de minek cserélted le a 475W gyárit? Meghibásodott? Nehezen tudom elképzelni, hogy olyan vga-t vettél amihez nem elég ekkora.
2021. jún. 23. 16:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Gépház csere miatt. A régebbi táp túl nagy volt a másikba, (10cm körül), így nem fér be sehogysem.
2021. jún. 23. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!