Valaki tud egy olyan weboldalt vagy appot iphonera amivel lehet insta követőket botolni és ingyenes??? Negativ emberekből nem kérek
Figyelt kérdés
NEM KEREK OLYANOKAT HOGY Le akarjatok beszelni rola!!! Meg hogy mashogy is lehet penzt keresni. !!NEM ÉRDEKEL! !Ne irjatok olyanokat hogy ennek mi ertelme meg hogy nem igaziak a kovetok meg stb.. én szeretnék követőket botolni, mindenki azt csinalja azzal keresnek penzt hogy botolnak kovetoket embereknek es en is csinalnám ezt hogy az embereknek botolok kovetoket es ezzel penzt tudnék keresni igy suli mellett is meg magamat is fel tudnam akkor botolni. :) akarki tud valamilyen applikáciot vagy weboldalt az irjon pls!!!2022. ápr. 19. 17:16
1/10 anonim válasza:
Botolgassál csak, aztán majd sírva jössz a következő kérdést kiírni, hogy feltörték a fiókodat, átírták a belépési adataidat és oda mindened.
2/10 anonim válasza:
Meg ingyen is legyen.
És az az account tolvajokon kívül kinek éri meg "ingyen" csinálni?
3/10 A kérdező kommentje:
Nem fognak feltorni mert ketfaktoros hitelesites is van a fiokom ( amikor belepek egy kodot kuld a teefonszamomra) es igy nem tudnak belepni, HA meg belepnek igy jartam nem erdekel. Csak valami mondjon egy olyan appot vagy weboldalt pls
2022. ápr. 19. 18:27
4/10 A kérdező kommentje:
Siettem es elirtam
Telefonszámomra* Csak valaki*
2022. ápr. 19. 18:33
5/10 anonim válasza:
Mondj egy okot amiert valaki elkeszitene ezt INGYEN es HATSO SZANDEK NELKUL?
6/10 anonim válasza:
tórárettetóró, kiáradt a tiszaszipu
7/10 anonim válasza:
"mindenki azt csinalja azzal keresnek penzt hogy botolnak kovetoket embereknek"
Nem.
Viszont jogod van álomvilágban élni, és a fejedet homokba dugni. Csak ha nem sikerül, ne csodálkozz...
8/10 anonim válasza:
#7, De léteznek komoly bot farmok, és sokan is buknak le, mert nem tökéletes a rendszer. De ez korántsem ingyenes.
9/10 anonim válasza:
A bot csak követőket ad a fiókhoz, akiket simán le tudnak csekkolni, hogy mindenféle kamu indiai, arab, török nevek és profilképek teszik ki, egyből leírva és lebuktatva azt, aki így akar csalni.
A hirdetőnek pedig valós interakció kell, nem csak a számok. Hiába van 100 ezer követőd, ha a posztjaidat néhány tíz ember like-olja vagy osztja meg, mert ők adják a valós aktivitást és a profilod értékét. Ebben pedig nem tudsz csalni.
10/10 A kérdező kommentje:
A zefoy.com is ingyenes tiktok likeokat, nezetseget, kovetoket lehet vele botolni es ingyenes biztos van instara is ilyen ha valaki tud akkor sz irja le pls
2022. ápr. 22. 23:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!