Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen laptopot vennétek ?

Milyen laptopot vennétek ?

Figyelt kérdés

Igazából kíváncsi vagyok, hogy ti milyen laptopot vennétek, ha rajtatuk múlna ás ezeknek kellene megfelelnie.

Munkára kellene nekem egy laptop de nem kell erősnek lennie. Sima net, levelezés meg office ami kell , hogy menjen rajta. Tárhelynek sem kell túl nagy tehát egy 512GB-os bőven megfelelne. A keret olyan 350 ezer forint

2022. ápr. 15. 13:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem feketét vegyél...

Akkora a választék, hogy ilyen általános elvárásokkal egyszerűbb, ha körülnézel a hadd ne linkeljem hol.

2022. ápr. 15. 14:40
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha munkára használod akkor mindenféleképpen üzleti szériában gondolkodnék. Elvégre ezzel fogod keresni a pénzt. Ne ezen akarj spórolni.

Én például munkára csak Dell Latitude szériát vagy Lenovo Thinkpad szériát vennék.

Nyilván sok kérdés van, hogy mennyit hordozod vagy fix helyen használod.

Specifikációban:

FHD

Intel core i5

8 GB Memória

512 GB SSD Nvme

Type-C port

2022. ápr. 15. 15:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Azt írja, nem kell erősnek lennie. Pl. egy mostani akár Pentium teljesítménye olyan, mint 2-3 éve egy i3 volt, még régebben i5, i7... Ennek megfelelően egy mostani i5 teljesítménye pár éve rekord lett volna a PassMarkon... De persze ennyi pénzért belefér, csak nem nagyon lenne kihasználva. Szerintem inkább vegyél egy kicsit gyengébb, de minőségi gépet, nem csak az üzletiek között van ilyen, pl. a Microsoft Surface Laptop széria is meggondolandó.
2022. ápr. 15. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!