Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Telepítés vagy szervíz?

Telepítés vagy szervíz?

Figyelt kérdés
A gyerekeim laptopja váratlanul 0xc00000f hibakódos lett. Semmire sem reagál, kék képernyőt adja be csak, rajta a szöveggel, hogy a számítógépnek javítás kell. Telepítő lemezem nincs hozzá, van értelme beszerezni és a telepitessel próbálkozni, hátha az megoldja a problémát, vagy vigyük szervizbe?

#hiba #Lenovo #laptop #Oxc00000f
2022. ápr. 12. 15:31
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megpróbalok keresni ismerőst, aki jobban ért ehhez mint én,hátha akad. Jó lenne elkerülni, hogy szervizbe kerüljön a laptop, de én nem biztos, hogy neki merek állni ilyesminek, főleg ha adatvesztés is fennáll.
2022. ápr. 12. 19:41
 12/13 anonim ***** válasza:

"megpróbalok keresni ismerőst"

Ebből szokott lenni a probléma.

Az a legtisztább, ha egy szervizbe bevized és jelzed, hogy mentést szeretnél kérni. Hidd el, hogy értenek hozzá. Jobban, mint a rokon, ismerős.

Nekem van szervizes tapasztalatom és minden hétre jut 2 olyan notebook, nyomtató vagy PC amivel sokkal nagyobb gondot csinált a informatikus rokon, ismerős, mint ami volt vele.

2022. ápr. 12. 21:00
 13/13 A kérdező kommentje:
Igazad lehet, inkább olyat keresek, akinek ez a foglalkozása. Remélem megjavitjak a laptopot. Köszönöm a segítséget.
2022. ápr. 13. 05:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!