Gublug kérdése:
VPN-nel nem, de anélkül jött a torrent, miért?
Figyelt kérdés
Olyan vpn-t használok, amivel megy a torrent. Vannak file-ok, amik csak 1-1 embernek vannak meg, vagy nagyon kevésnek. Egyszer véletlen vpn nélkül csatlakoztam a torrent letöltőmhöz és egy régóta 'megakadt' file izom sebességgel tölteni kezdett. Észbekaptam, benyomtam a vpn-t, és akkor pedig meg sem moccant. Újra lecsatlakoztam a vpn-ről és akkor megint töltötte. Miért lehetett ez?2022. ápr. 11. 17:13
1/8 anonim válasza:
Van, amelyik VPN szolgáltató nem engedélyezi a torrentet, vagy nem minden szerverükön, illetve csomagban megengedett. Valószínűleg olyan szervert/szolgáltatást használsz, ahol nem engedélyezett a torrent.
2/8 anonim válasza:
Mert azon 1-1 emberke csak belföldre seedel, a vpn-ed meg külföldre visz ki.. :(
3/8 A kérdező kommentje:
1-es: engedi, csak éppen ennél az egynél nem jött... vagy kettőnél.
2-es: ez egy érthető válasz. Köszi. Ilyenről még nem is hallottam.
2022. ápr. 11. 17:58
4/8 anonim válasza:
#2 Ez hülyeség, a hely az mindegy.
Lehet buta válasz, de a torrent kliensed beállításában van egy olyan, hogy adapter módosítás. Azt ott a vpn-edre kell állilítani. Pl nordlynx, torguard vagy mullvad. (Amid van)
Nálam is volt ilyen és ez oldotta meg.
Ha meg nem tudsz valakitől tölteni, az amiatt van, mert a seeder nem nyitotta ki a portját, de ez esetben ez ugye nem így lehet, mert vpn nélkül stabilan tudsz tölteni tőle.
5/8 anonim válasza:
6/8 A kérdező kommentje:
Következő kérdésem: vpn nélkül többen töltenek tőlem (értsd jól) mint vpn-el. Miért?
2022. júl. 23. 12:18
7/8 anonim válasza:
Mert a vpn nem támogatja a visszatöltést és/vagy korlátozza azt. Olyan vpn-t keress, aminél van olyan szolgáltatás, hogy "port forwarding". Azután lesz normális feltöltésed, de ne várd el azt a feltöltést, ami a vpn nélkül van.
8/8 A kérdező kommentje:
Koszi. Jo valasz.
2022. aug. 28. 00:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!