Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem indul el a lenovo laptopom...

Nem indul el a lenovo laptopom ha megnyomom a bekapcsoló gombot mit tegyek? További információ megjegyzésekben

Figyelt kérdés
Szóval 2 napja a laptopomra rá raömlött egy pohár viz mindent megtettem hogy ne halyon meg és aznap bese kapcsoltam masnap megprobalkoztam vele és nem sikerült bekapcsolni egyszerűen nem reagált de azután magától kiadott egy ablakot hogy indítás vagy a BIOS ba belepni és hát ranyomtam hogy indítás aznap békésen laptopoztam de kise tudtam kapcsolni mert ara se reagált ezért úgy döntöttem hogy nem kapcsolom ki mert nem fogom tudni megint bekapcsolni de este kikapcaolt és így jutottam el ide nem tudom mi tévő legyek nem adja ki megint az ablakot és nem tudom bekapcsolni aki tud valamit kérem segítsen.

#nem indul #Lenovo #laptop #Indítás gomb #Ráőmlöt
2022. ápr. 9. 21:07
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 A kérdező kommentje:
Neked mi a bajod? Ha nem tudsz megoldást akkor ne írj légyszíves
2022. ápr. 10. 13:56
 42/69 anonim ***** válasza:
Akkor segítek. Ezt otthon nem fogod tudni javítani. Te éles kés a fiók alján...
2022. ápr. 10. 13:58
 43/69 A kérdező kommentje:

Legalább ezzel segítesz.

De nem értem hogy miért akad ki mindenki. Én nem azt akarom látni Vid szervizbe. Ha tehetném akkor elvinném. azért kérdezem meg az embereket

2022. ápr. 10. 14:02
 44/69 anonim ***** válasza:
Mert lehetetlen a kérdésed.
2022. ápr. 10. 14:12
 45/69 A kérdező kommentje:

Van benne valami.

Na azt hogy Vid szervizbe az az úgy érthető válasz. De amikor elkezd valaki fikázni hogy milyen érthetetlen vagy az mart sok. Ha nem tud megoldást akkor ne írjon.

2022. ápr. 10. 14:20
 46/69 anonim ***** válasza:
De nincs erre megoldás tudás nélkul otthoni eszközökkel. Az a bajuk hogy érthetetlen vagy.
2022. ápr. 10. 14:25
 47/69 A kérdező kommentje:

Akkor annyit kellet volna írni hogy nincsmegoldas és kész

Ennyi. Nem fikázni

2022. ápr. 10. 14:32
 48/69 anonim ***** válasza:

"annyit kellet volna írni hogy nincsmegoldas"

Halllóóóó! A 2 és 4-ben leírtam.

Hihetetlen mit rángatóztok még itt ezen a kérdésen. :D

Én is jártam így sörrel sajnos... Nem tudom melyiket sajnáltam jobban, a laptopot vagy a sört. Billentyűzet és alaplapcsere lett belőle. A sonynál jófejek voltak, nem vették el a garit. 25k volt a javítás. 2009-ben.

2022. ápr. 10. 14:37
 49/69 A kérdező kommentje:

Mindenki a szervizt mondta ezért kérdeztem hogy nincs valami más megoldás.

Hát és 25k ijj kB 30k ért vettem a laptopot

2022. ápr. 10. 14:44
 50/69 A kérdező kommentje:
Na mind 1 köszönöm a segítséget mindenkinek.
2022. ápr. 10. 14:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!