Nem indul el a lenovo laptopom ha megnyomom a bekapcsoló gombot mit tegyek? További információ megjegyzésekben
Figyelt kérdés
Szóval 2 napja a laptopomra rá raömlött egy pohár viz mindent megtettem hogy ne halyon meg és aznap bese kapcsoltam masnap megprobalkoztam vele és nem sikerült bekapcsolni egyszerűen nem reagált de azután magától kiadott egy ablakot hogy indítás vagy a BIOS ba belepni és hát ranyomtam hogy indítás aznap békésen laptopoztam de kise tudtam kapcsolni mert ara se reagált ezért úgy döntöttem hogy nem kapcsolom ki mert nem fogom tudni megint bekapcsolni de este kikapcaolt és így jutottam el ide nem tudom mi tévő legyek nem adja ki megint az ablakot és nem tudom bekapcsolni aki tud valamit kérem segítsen.2022. ápr. 9. 21:07
21/69 A kérdező kommentje:
A billenytyüzet az müködöt amikor bekapcsolt a laptop
Szóval annak nincs baja
2022. ápr. 10. 10:44
22/69 A kérdező kommentje:
Én aznap leszedtem az alját a laptop nak és elkezdtem szárítani az alaplapot
2022. ápr. 10. 10:52
23/69 anonim válasza:
És az alaplap is vizez volt alul?
Mennyi víz ömlött bele?
24/69 A kérdező kommentje:
Nem sok víz kb 100ml
2022. ápr. 10. 11:03
25/69 A kérdező kommentje:
Nem volt vizes csak aggódtam oszt gondoltam megszaritom felül alul
2022. ápr. 10. 11:04
26/69 A kérdező kommentje:
Így értem az alaplap alul nem volt vizes
2022. ápr. 10. 11:12
27/69 A kérdező kommentje:
A laptop alá is befojt a viz szóval a laptop alja volt vizes
2022. ápr. 10. 11:13
28/69 A kérdező kommentje:
És a szerviz drága?
2022. ápr. 10. 12:03
29/69 anonim válasza:
Honnan tudjuk hogy mennyi lesz? Szerinted itt neked bárki megjósolja hogy mit tett tönkre a víz? Nem látod hogy ennek a kérdésnek semmi értelme?
30/69 A kérdező kommentje:
Szóval attól függ hogy milyen nagy a kár?
2022. ápr. 10. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!