Nem lesz adósságom?
Elég régen vásároltam egy játékot az Apps Store-ban. Az Apple ID-be meg volt adva, hogy mobilszolgáltatót tudja terhelni. Feltöltő kártyás vagyok. Nem figyeltem, hogy le vonta e az összeget a feltöltős kártyámról miután megvettem az adott játékot az Apps Store-ba, így nem tudom, hogy levonta e. A szolgáltató akkori neve telenor volt.
A kérdésem az lenne, hogy létezik e olyan, hogy az apple nem vonta le sehonnan a pénzt és most adósságokat halmoz fel amiről én nem tudok?
Attól félek, hogy majd több év múlva fog kiderűlni és akkor már nagyon nagy lesz az adósságom. :(
Szia!
Nincs ilyen. A feltöltőkártyás kártyák úgy működnek, hogy amíg van rajta pénz, addig szedi, és ha már nincs, akkor az előfizetés, amire a pénz kell, felfüggesztésre kerül.
Pont ez a jó a feltöltőkártyákban, hogy annyit raksz rá, amennyit szeretnél költeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!