Mitől lassú gépem?
Nem szoktam telepíteni rá semmit egy jó ideje amióta újratelepítve lett. Akkor gyors volt, viszont a semmiért lassú lett egy kicsit. Tárhelye az van bőven, csak a edge + a GTA: SA van ra telepítve. A GTA egy icsikicsit szaggat de nem
(annyira) vészes, játszhatóan viszi, max grafikán. Nem veszélyes a GTA, magyar szinkronos.
Windows 8.1 pro
Build: 9600
Proci: AMD 5400K
Tárhely: Van, de fejből pontosan nem tudom mennyi van
Bit: 32
Ram: 2GB (2000MB)
Memória: Kevés
A memória mennyi azt alapból sem tudom pontosan, de kiírja olyan hejzetekben ha sok dolog van megnyitva hogy " Kevés a szabad memória a számítógépen ". Innen vettem ki hogy kevés a memória benne, de nem tudom vagy hinném hogy az lenne-e a gond.
A gép régi, de nem régi cuccok vannak benne, hanem teljesen megfelelőek, nem lassú alkatrészek. Hangosan zúg be kell vallani. De teljesen jó a net rajta meg minden pöpec rajta, csak lassú egy kicsit
Bocsi: 4GB ramos a PC.
#1 köszi a tanácsot!
Igen szerintem is megérett a HDD helyett egy SSD-t be állítani. Ezen felül bár a GTA. SA nem igényli, de manapság a 4GB RAM már igen harmat gyenge. Ha lehet bővítsd legalább 8GB-ra. Lassan már a nyomi böngészők+Win simán felzabál ennyit.
Ha nagyon zug az a venti lesz, nem tudja kellően le hűteni a procit csak magas fordulaton vagy már ott sem. Érdemes lenne bele nézni, mennyi kosz mocsok jött össze a hűtőbordán, és takarítani, újra pasztázni a procit.
4GB és Bit: 32
nagyon szép, mondhatom.
20000GB 128Bit
Luxusnak érzed magad mi?
Ha 4 GB-ot van elég, éppen elég. Én még tavaly is 2x4 GB toltam mindent. A 32 bit és a HDD, de a 2 magos proci se egy szélvész már.
De amit leírsz az a HDD nyűgje, egy idő után bármit teszel piszkosul lassul. SSD-t neki és mintha új géped lenne.
Windows milyen? Mert a 32 bit miatt nem fogsz tudni RAM-ot bővíteni 4 GB fölé!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!