Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Jól seedelek vagy valamit...

Jól seedelek vagy valamit elrontottam?

Figyelt kérdés
Ne nézzetek légyszi hülyének, de most lett ncore fiókom. Letöltöttem egy sorozatrészt, tudom, hogy vissza kell seedelni (vagy teljesen vagy minimum 48 órát, ha jól tudom). Már egy ideje seedelem vissza (kb egy órája), viszont ncore-on továbbra is ugyanannyi hátramaradt időm van, mint amennyivel kezdtem. Valamit nem jól csinálok?

2022. márc. 25. 13:22
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem kell aggódnod. Jól csinálsz mindent. Szépen letölt a sorozat, és csak benne kell hagyni a torrent kliensben a feladatot, és ő már automatikusan végzi a dolgát.

Néha előfordul, hogy lassan frissít az NCore, nekem is volt már olyan, hogy már több, mint fél órája be volt kapcsolva a gépem, és a torrent kliensem ezerrel tolta felfelé a cuccot, de az NCore azt írta, hogy stopped. Majd csak jó 45-50 perc múlva frissített.

2022. márc. 25. 13:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Torrent kliensben ellenőrizd hogy a Tracker (az egyik) kapcsolódott állapotban van-e. Ha igen akkor semmi gond. (Talán félóránként jelenti a feltöltött mennyiséget és seed-időt)
2022. márc. 25. 13:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha a torrent kliensben jobb egérgombbal rákattintasz a torrentre és kiválasztod a tracker frissítése opciót, akkor elvileg egyből frissíti az nCore, és stopped helyett seed lesz anélkül, hogy várnál fél órát arra, hogy magától frissüljön
2022. márc. 25. 14:04
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek :)
2022. márc. 25. 15:34
 5/6 anonim ***** válasza:

A DHT legyen kikapcsolva! Ha zárt torrent oldalnál (mint az NC) bekapcsolva hagyod, akkor az oldal nem fogja normálisan mérni a seed-edet.

A számítógép leállítása előtt, állítsd le a torrent programodat! Így a torrent program el tudja küldeni az utolsó frissítés óta változott adatokat.

Az NC Aktivitás/Összes torrent menüjében a Status oszlopban ellenőrizheted hogy seed-be álltál-e.

2022. márc. 25. 22:28
 6/6 anonim ***** válasza:

5/ legalább ne tévessz meg másokat!

Évek óta használom egymás mellett a DHT-t es a NC-t, nem zavarják egymást, mert az onnan származó torrent fileokban benne van hogy azok nem fognak dhtzni..

2022. márc. 25. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!