Laptop szervíz elrontotta a macbookom, mi a teendő?
Novemberben elvittem a Macbookom egy márkaszervízbe, azzal a problémával, hogy melegedik.
Kértem, hogy takarítsák ki, pasztázzák újra, nézzék meg hol melegedhet még, ha esetleg melegedne. Meg is történt, viszont állításuk szerint a a pasztázás után a terhelési teszten túlmelegedett és kikapcsolt-hozzátenném, hogy a Macbook a melegedési problémáján kívül teljesen jó állapotban volt, egyébként egy 15inch 2012es Pro-ról van szó-.
Namármost mivel ehhez a kiadáshoz elvileg az apple már nem gyárt alkatrészeket és ez egy pont olyan típusu Macbook, ami elég ritka a hasznalt piacon, nem tudják beszerezni az allitasuk szerint megsült alaplapot. Az én laikus meglátasom szerint, elvittem hozzájuk egy laptopot melegedési problémával, most pedig van egy teljesen használhatatlan laptopom. A szervízdíjat nagylelkűen elengednék és visszaadnák a laptopot és keressek alkatrészt és ha megvan vigyem el hozzajuk es megcsinaljak, vagy vegyek egy donor alkatreszt es annak az árábol valahany szazalekat levasarolhatom náluk- volt az ötletük :) amibe nyilvan nem mentem bele. Most ott tartunk, hogy pénteken beszélek személyesen a szerelésért felelős úriemberrel a tovabbiakról.A kérdésem az lenne, hogy mi a teendőm, ha át szeretnének vágni? Esetleg hol tudnék panasszal élni ezzel kapcsolatban, ha nem jutunk korrekt döntésre?
Melyik szeriz ez pontosan?
Aple márkaszervizből sok van. Hivatalos meg csak 4.
Írd csak nyilvánosan, nem lesz abból baj, legalább tanulunk hogy hova nem kell vinni.
Az meg milyen duma hogy keress te alkatrészt? :D
Keressenek alkatrészt ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!