Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tudok nyomtatni HP...

Miért nem tudok nyomtatni HP Deskjet 2645-el? Problémám volt a nyomtatással és mint laikus hozzá fogtam megoldani. Valoszinüleg elrontottam valamit.Rákattintottam a gyári visszaállitásra vagy valami hasonlora.

Figyelt kérdés

A gépen 2 nyomtato volt HP Deskjet 2640 és HP Deskjet 2645.

A nyomtatásnal akár melyiket be jelöltem mindre azt irta ki nem a standard nyomtato.

Most megint nem tudok nyomtatni és nem tudom mit csinaljak.

#Deskjet 2645
2022. márc. 25. 10:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Milyen operációs rendszeren? Windows XP/Vista/7/8.1/10/11? 64 vagy 32 bit?

Meghajtóprogram - ami elérhető a HP oldaláról:

[link]

fel lett telepítve?

A HP egyébként biztosít:

[link]

egy "nyomtatási és lapolvasási hibaelhárítót" amivel detektálhatod, hogy miért nem tudsz nyomtatni a nyomtatóval.

2022. márc. 25. 10:46
 2/4 A kérdező kommentje:

Fel lett telepitve igen.

Valamiert a Word-ben amit irok azt ki nyomtatja es fotot is nyomtat(jp)

Csak pl gáz vagy áramszámlát nem amit szerettem volna.

Windows 10 van .

2022. márc. 25. 17:28
 3/4 anonim ***** válasza:

"Valamiert a Word-ben amit irok azt ki nyomtatja es fotot is nyomtat(jp)"

Akkor a nyomtató és a meghajtóprogram működik.

"Csak pl gáz vagy áramszámlát nem amit szerettem volna."

A gáz-/áramszámla milyen formátumban van? Miből nyomtatnád ki? Mi a pontos hibajelenség nyomtatáskor?

2022. márc. 25. 17:57
 4/4 A kérdező kommentje:

A számlakat e-mailben kapom.

A Word-ben volt a monitoron egy sor legfelül ahol a nyomtato is volt.Ha rá kattintottam akkor ki nyomtatott mindent amit akartam.

Na ezt a sort valahogy én egy rossz kattintással eltüntettem.

Egyebként a Word-ben csak a nyomtatot használtam ill. a betü negyobbitást a szövegeknél amit irok.Nem értek tulságosan a számitogéphez sajnos.

Most valahogy át állitottam a gyári beállitásra legalábbis azt hiszem.

2022. márc. 26. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!