Joco197905 kérdése:
Ma vettem egy gyari összerakott szamitogepet es nagyon hangosan es gyorsan pörög a tápegység ventillatora ez normalis??
Figyelt kérdés
2021. okt. 28. 20:51
1/11 anonim válasza:
Ha le van terhelve és melegszik akkor persze hogy jobban pörög.
2/11 A kérdező kommentje:
Csak netre hasznalom bongeszesre szoval nem nagyon terheltem le
2021. okt. 28. 21:25
3/11 anonim válasza:
A tápegység ventilátora állandó fordulaton forog, a prociventi az, amit lehet szabályozni.
Lehet, hogy egyszerűen ilyen a tápegység.
4/11 A kérdező kommentje:
Hat az tok jo akkor mert a 15 eves gepemnek amit csereltem nem volt ekkora hangja eszmeletlen sebessegel porog szintehideg a szamitogep burkolata
2021. okt. 28. 21:31
5/11 anonim válasza:
Mi a pontos típusa a tápnak? Azért azokba is változó fordulatú ventit szokás már szerelni 99%-ban, csak annyi, hogy önmagában vezérli, nem nyúlhatsz kívülről bele.
6/11 A kérdező kommentje:
Csak annyit latok rairva hogy delux
2021. okt. 28. 21:46
7/11 anonim válasza:
Akkor jobbat selejteztél rá és rosszabbat kaptál?
8/11 A kérdező kommentje:
Gyors gep megminden gyorsan betolt csak ez a ventillator hang ami zavar
2021. okt. 28. 21:53
9/11 anonim válasza:
Az a ventillátor nem csapágyas? Akkor ki kell cserélni.
10/11 A kérdező kommentje:
Ne mar hogy ujj gepen csapagyas k
Legyen a ventillator de majd megkerdem egy ismerosomtol aki jobban ert a pc hez mint en
2021. okt. 28. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!