Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért akar mindenáron csatlako...

Miért akar mindenáron csatlakozni az USB?

Figyelt kérdés
Tegnap csatlakoztattam a laptophoz a telefonomat USB kábellel, és ma egész nap dobálja ki a kis ablakot, hogy: "Az eszköz nem válaszol, vagy nincs csatlakoztatva." Ezt olyan 10 ablakban kidobja egyszerre, amire csak egy OK-ot enged nyomni. Nem látom az "eszközök és meghajtók" között a telefon ikonját, nem is értem miért gondolja, hogy csatlakozni kellene. Ezt nem először csinálja a gép, de ilyen sokszor, óránként 10 ablakban még sosem hozta elő. Mit lőjek ki a gépen, hogy ne érzékeljen ilyet?
2022. márc. 16. 17:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet nem tökéletes a kábel/csatlakozó, és rezgésre kimozdul. Bár azt nem sikerült kivennem a leírásodból, hogy még mindig csatlakoztatva van-e a telefon.
2022. márc. 16. 22:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat, ha félreérthető volt: Nincs már csatlakozva a telefon, még a kábel sincs bedugva. Ezért nem értem, hogy miért gondolja, hogy próbálkoznia kellene. Ma szerencsére már nem dobálta az ablakot, de gyanítom, hogy legközelebb ugyanúgy fogja majd.
2022. márc. 17. 16:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát, akkor reménykedünk együtt hogy egy-két újraindítás megoldotta.

Ha mégse, akkor az macerás lesz, az eszközkezelőt kell végignézni, meg akár a rendszer eseménynaplójában turkálni (nem kellemes).

2022. márc. 17. 23:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Hm. Köszönöm a választ! Egyébként egy újrarakás már ráférne, hátha az is megoldás lesz rá.
2022. márc. 18. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!