Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Blutooth-os fejhallgató nem...

Blutooth-os fejhallgató nem akar csatlakozni a laptophoz, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A telefonommal tudtam párosítani, de a laptopomon nem megy. Nem jelenik meg a neve sem, nem tudom mit csináljak, most vettem, nem volt olcsó és nem tudom használni. Mit tudok csinálni? Valaki tudna segíteni aki ért hozzá? Az első blutoothos eszközöm, nem vagyok jártas benne... Köszönöm!
2020. máj. 5. 19:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Általában hosszan kell egy adott gombot nyomni a fejhallgatón, hogy párosítási módba lépjen.
2020. máj. 5. 19:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Hosszan nyomom, el is kezd villogni, és mondom, a telefonomhoz tudtam párosítani. A géphez nem megy, nem jelenik meg a párosítandó eszközök között. Mindegy, beletörődtem, hogy nem lehet. Csak nem írták sehol, hogy laptophoz nem jó. Végigolvastam megint mindent, és sehol nem írják, hogy csak okostelefonokhoz lehet használni... mindegy, így jártam.
2020. máj. 5. 20:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Sikerült! :D
2020. máj. 5. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!