Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tudom csatlakoztatni...

Miért nem tudom csatlakoztatni az új airpodsot a telefonhoz? Az előzővel semmi probléma nem volt, de ez az új nem akar valamiért csatlakozni.

Figyelt kérdés

2021. ápr. 22. 21:03
 1/3 anonim válasza:

Összepárosítottad vele? Csak egyszer kell megtenni. Lehet nem tudod hogyan kell ha az előződet valaki más párosította össze neked.

Van az airpods tartóján egy alig észrevehető gomb, azt kell megnyomni (már nem emlékszem hogy röviden vagy hosszan), utána a telefon bluetooth beállítások menüjében az új eszköz megjelenik és párosítani kell. Onnantól ugyanúgy csatlakozhatsz hozzá mint a régihez.

2021. ápr. 27. 09:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm de teljesen tisztában vagyok vele hogyan kell párosítani az előzőt is én csinaltam és azzal semmi gond nem volt.
2021. ápr. 27. 15:02
 3/3 anonim válasza:
Ok. Így látatlanban ennyire tellett
2021. ápr. 27. 21:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!