Jó áron laptop az iskolás gyereknek?
"Tankönyveik nem lesznek, mert laptopon kell tanulniuk."
Érdeklődj az iskolában. Ha ők kérik, akkor biztosítsák is.
"tanulás, és akár egy kis szabadidő videó/film/sorozatnézés"
De nekem úgy tűnik, inkább anyu szeretné ha laptopot kellene venni.
Tehát tanulásra kell:
- I5 processzor (I7 extra)
- min.4GB RAM, de inkább fölötte,
- feltétlenül SSD, a hurcolaszas miatt (a sebessegen túl),
- súlyban minél kisebb, tehát max. 15,6-s, de inkább 12,5-s monitor...alatta már ne,
- min. 4000 VGA, lehetőleg HD-s felbontás, classic kis irodai gép,
- és lehetőleg minőségibb anyaghasználat,
- Árat írhattál volna, mert 300K-ert itt nagyon sok Pistike fog linkelni apuci-anyuci pénzén megvehető gépet...
Nagyjából ezeket nézném:
magyar bill.-tel:
,,Csak" iskolai feladatokra kb bármilyen műszaki boltban kapható laptop megfelel és ez igaz a sorozat, filmnézésre is.
Bár nem tudom miféle iskola az, ahol 6. gyereknek csak egy laptop kell, elég kamuszagú, amennyiben ez tényleg igaz, az elég szomorú, ilyen fiatal korban nem a ,,mátrixban" kellene élniük...
#1 füzeteik lesznek tankönyveik nem. Az összes tankönyv elérhető online, ott fognak tanulni.
#2 Köszönöm a tanácsot már érdeklődtem és rám bízzák.
A gyereknek nem fogom megtiltani hogy 13 évesen a laptopján ne csinálhasson mást mint tanulni. Minnél jobban tiltom annál jobban akarja majd.
#3 hát 350.000 ft a max. Néztem egy acer nevű márkát ami kifejezetten iskolásoknak van. Valami tapasztalat valakitől?
laptop az kornyezetkimelobb
nincs a sok papir, tinta, nyomdafestek ami televan olommal is higannyal is
milyen oskorban el az aki a tankonyveket meg iskolafuzeteket tamogatja amikor digitalis eszkozok is vannak?
minek cipelni (vagy allandoan kiszedegetni szekrenybol) a sok konyvet fuzetet ha egy laptop is eleg?
egy konyvben nincs multimedia lehetoseg
es lehetne sorolni miert elavult papirban gondolkodni
ettol fuggetlen egyebeket ugysem lehet kivaltani, egy laptoppal nem lehet fizikait alkotni, egy 3D nyomtato nem hordozhato es egyet nem hasznalhat minden gyerek
kemiai keserleteket is nem csaknszimulacioban de valosagban is el kell vegezni
igy a laptop miert hatrany kortol fuggetlenul?
amikor mindenki Mobilt bamulja egesznap, akkor is ha kirandul, kerteszkedik, barkacsol stb.
ezek nem egymast kizaro tenyezok
#7 haz 350 ert linkeld azt az Acert
Acer nek amugysem elsonek kellene felmerulnod benned es masban
mondjuk Acer Swift szeria turheto ilyen felhasznalasra
de mas markakbol ezek a tipusok inkabb foleg ilyen magas arazasban
Thinkpad (Lenovo)
Latitude (Dell)
ZenBook, VivoBook Pro (Asus)
ProBook (HP)
Intel 11 G7 vagy 12 Gen (pl. i5 1135G7) vagy Ryzen 5000 szerias processzorral (pl. 5300U, 5500U)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!