Kisebbik gyerek karanténban van, ő ovis, ilyenkor a másik gyereknek is karanténban kell lennie? Ő iskolás, nem egy intézménybe járnak.
Betegség miatt van karanténba, vagy csoporttars miatt?
Ha előbbi akkor természetesen nem mehet, ha utóbbi, akkor mehet, de én otthon tartanám...
Nem kell!
POnt ilyen helyzetben vagyok itthon az óvodás gyerekemmel. AZ iskolás rendesen jár iskolába, párom dolgozik, én is csak azért vagyok itthon, mert ekkora gyereket nem hagyhatunk magára.
Ő (az óvodás) nem léphet ki az utcára, de jöhet hozzánk látogató. Elvileg nagymama is vigyázhatna rá, de csak ebben a házban, tehát reggel fél 8-tól délutánig nonstop itt kéne dekkolnia. Ill. közegészségügyis ismerős is azt tanácsolta, hogy (bár nem tilos), de ha nem áthidalhatatlan probléma, akkor inkább szülő maradjon vele itthon, ne idős (kora miatt veszélyeztetett) nagyszülő.
Nálunk dadus néni lett koronavírusos, ezért került az egész ovis csoport karanténba.
Mi majd emailban kapunk elvileg tájékoztatást. Egy gyerek volt covidos, idén már nem is nyit ki az óvoda.
Köszönöm szépen mindenkinek a tájékoztatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!