Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Kisebbik gyerek karanténban...

Kisebbik gyerek karanténban van, ő ovis, ilyenkor a másik gyereknek is karanténban kell lennie? Ő iskolás, nem egy intézménybe járnak.

Figyelt kérdés
2021. dec. 15. 08:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Betegség miatt van karanténba, vagy csoporttars miatt?

Ha előbbi akkor természetesen nem mehet, ha utóbbi, akkor mehet, de én otthon tartanám...

2021. dec. 15. 08:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem betegség miatt, ovis társ covidos.
2021. dec. 15. 09:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az ovisomnak ma kezdődött a karantén egy ovis társa pozitív tesztje miatt, csak neki kell karanténban lennie, a nagy iskolában van, mi dolgozhatunk
2021. dec. 15. 09:36
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2021. dec. 15. 09:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell!

POnt ilyen helyzetben vagyok itthon az óvodás gyerekemmel. AZ iskolás rendesen jár iskolába, párom dolgozik, én is csak azért vagyok itthon, mert ekkora gyereket nem hagyhatunk magára.

Ő (az óvodás) nem léphet ki az utcára, de jöhet hozzánk látogató. Elvileg nagymama is vigyázhatna rá, de csak ebben a házban, tehát reggel fél 8-tól délutánig nonstop itt kéne dekkolnia. Ill. közegészségügyis ismerős is azt tanácsolta, hogy (bár nem tilos), de ha nem áthidalhatatlan probléma, akkor inkább szülő maradjon vele itthon, ne idős (kora miatt veszélyeztetett) nagyszülő.

Nálunk dadus néni lett koronavírusos, ezért került az egész ovis csoport karanténba.

2021. dec. 15. 10:27
 6/6 A kérdező kommentje:

Mi majd emailban kapunk elvileg tájékoztatást. Egy gyerek volt covidos, idén már nem is nyit ki az óvoda.

Köszönöm szépen mindenkinek a tájékoztatást.

2021. dec. 15. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!