"Aktiválja a Windowst" - ehhez szakember kell, vagy egy dilettáns is képes lehet megcsinálni?
Sziasztok, szóval az a helyzet, hogy van egy elég régi laptopom, még gyerekkoromban egy haver DIY-olt rá valamiféle Win10-et, hogy tudjam használni. De most a vízjelből ítélve nem a legtisztábbat.
Ahogy a kérdésem is mutatja, nem vagyok sajnos egy IT-zseni. Ha megveszem a szükséges eszközt, egyedül meg tudom csinálni? És ha megkérek rá valakit, mennyit kérhet el érte, ami még korrektnek számít?
"Azért mertem javasolni, mert évek óta megy több gép is az onnan vásárolt liszenszel."
Nekem mindegy hol veszi amúgy, a lényeg hogy legyen garancia rá amit olyan ad, akitől számon is lehet kérni.
Sok ilyen "SoftKer Bt." van, amit Kiss Józsi / Abdul Hasszán csinál és 3 havonta újat. Így adja el a tört windowsokat, Officokat használtként. És nem lehet számonkérni, mert évi 4 Bt.-t csinál. (Mondjuk kell hozzá 3 családtag).
Az árukereső és olyan más cégek akik kint vannak a piacon évek óta - azok mind megbízhatóak.
A Godeal is. :)
Ezek a lehetőségek vannak:
1. Olcson veszel kulcsot a windows-hóz.
2. Parancssorba KMS aktiválkás. Nem aktivátorral. Írd be neten hogy windows
aktiválása program nélkűl. Találhatsz videót hozzá.
3. Aktivátorral. Legjobb a Microsoft toolkit.
Érted? A Microsoft csinál aktivátort a rendszeréhez.
2 jó módszer, a második, általa kreált bootloaderbe rakja egyből a vírust - ha úgyse találja meg semmi nem kell vele foglakozni :D
Ha esetleg nem szimpi a skms zh.us.to ról felrakott boot vírus, választhatod helyette a kms.digiboy.ir -t vagy bármi mást is, a bőség zavara jár a módszerrel.
Akinél én ilyet láttam annak 2 bootloadere volt eddig ;)
3 Ehhez kulcs is kell ám, persze hogy csinált, de kulcs nélkül 90 napig "él" csak. (Mondjuk használhatod utána is)
Régebben volt jó világ, amikor külön voltak a biztonsági és a "fejlesztői" frissítések.
Én úgy csinálom otthoni gépen (cégesen nem, ott egyből mennek fel), hogy beállítom hogy 14 nap múlva tegye fel őket. Így sose volt még gondom frissítéssel, a hibásakat addig kijavítják, nem nekem kell tesztelni. És biztonságos is marad a gépem.
Mondjuk ehhez pro verzió kell. A home azt hiszem nem tud ilyet mert nincs benne group policy konzol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!