Újratenném az xp -t, a gépet s hogyan tudom megcsinálni olyanra, mint amikor a szakértőhöz elviszi az ember!?
Értitek? Arra gondolok h. milyen programot tegyek fel(karbantartó,vírusírtó stb.), h. olyan legyen a gép mint amikor legelsőnek bekapcsoltam!! (egyszóval semmi gond nem volt vele!)
Az újratelepítést már kenem, vágom, bár arról is elfogadok tanácsokat!
Ilyen 2011, 2012 -es progikra gondolok!
Ugh.
Nem szívatni akarlak, de vidd el a szakértőhöz. Te is jobban jársz, meg a géped is.
(...és legalább lesz min olvasni a helyesírási szabályzatot is...)
Pont ez az azokat feltenném akármikor s, ( daemoon, rocket dock, stb., a szokásos) csak mégis szeretnék valami újat kipróbálni!!
Szakértőhöz azért nem viszem mert már 1x elvittem s taccsra vágta az egészet!!!:( am. a helyesírás hibátlan, csak te nem érted meg az olyan embereket, akik kicsit túl magyarázzák a helyzetet!!!:):P (..már bocs..)
Karbantartó: CCleaner, Defrag, ....
Vírusirtó: ESET Nod32 vagy ESET Smart Security. (szerintem ez a kettő a legjobb
06-16 03:01
mi vagy te magyar tanár!!!:) na jó lehet van benne valami!:P de legtöbbször a vesszőket, nem teszem jó helyre! Na mind1!! leszarom!
Köszi a választ, a megnézem az ESET -et bár azt mondják nem valami jó!! De hisz még sose próbáltam úgyh. nem mondok véleményt inkább:):D:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!