Laptop, vagy a számítógép éri meg jobban?
Figyelt kérdés
Volt már korábban számítógépem, csak eladtam, aztán 5-6 éve hogy már nincs. Most viszont kellene gép, és tanakodunk, hogy melyik legyen, laptop vagy számítógép. Nagyjából értek a géphez, az előzőt is én raktam össze, már írtam is egy listát, amin összeírtam a dolgokat, ebből egyértelműen most a videokártya a legdrágább, ami 350 körül lenne. Tehát össz vissz egy fejben össze rakott gép, ami gamer gépnek is menne, most kb 800-850 között jönnék ki végösszegben. Viszont ha laptopot vennénk, akkor szeretnénk normálisat, ami 300-400 között mozog, viszont vannak aggodalmaim, hisz ha a laptopba valami alkatrész tönkremegy, akkor azt csak szervizeléssel tudjuk javítattni ami nem olcsó, és hát egy laptop sem egy örökéletű, sógorom laptopos, de már a franc tudja hányadik laptopját eszi. Egy számítógépnél viszont én magam tudom kicserélni az alkatrészt ha valamelyik tönkremegy, és ha valamit újítani akarok bele, csak azt az egyet kell megvennem, nem egy egész gépet. Most fejben úgy raktam össze egy gépet, tehát teljesítménybe, hogy legalább 4-5 évig nem kell hozzányúlnom. Ezért is vagyok szkeptikus a laptoppal, hisz ha úgy megy tönkre mondjuk 3-4 év múlva, hogy kuka, akkor megint vehetek újat, ami 300-400 ezer, tehát két laptop árából ott lennék egy összerakott számítógépnél. Nektek mi a véleményetek?2022. márc. 5. 12:17
12/13 anonim válasza:
Amd - t ingyen kellene adniuk ...
13/13 anonim válasza:
Akkor meg az Intel fanboyok azert sirnanak hogy egy proci tobbe kerul mint egy auto...
Koszond meg hogy van konkurencia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!