Milyen laptopot vennék, ha csak sima üzleti felhasználás lenne a fő szempontod?
Figyelt kérdés
A keret 400.000Ft.
Egy olyan laptopot szeretnék, amely tökéletesen hordozható, ámbár nem annyira kicsi, hogy a teljesítményét teljesen elrontsa.
Idáig az ASUS ZenBook Flipet néztem ki (érintőképernyővel hátha jegyzetelni jobban tudok az egyetemen), de nem tudom, van-e jobb ár-érték arányú a piacon.
2022. márc. 2. 17:51
1/4 A kérdező kommentje:
Vennétek*
2022. márc. 2. 17:56
2/4 anonim válasza:
Lenovo thinkpad párti vagyok, üzleti laptopok terén nekem bejött. A vállalkozásomnál vettünk, még t460-al kezdtem, akkor is erős túlzás volt. Napi 8 óra irodai használat után, aksi csere és ssd bővítés után még mindig tökéletesen használhatóak. 6-7 év alatt nem volt semmi probléma egyikkel se (5 db).
3/4 anonim válasza:
Lenovo thinkpad részemről is, azon belül bármelyik, amelyik a keretbe belefér. Strapabíró, erős, jó akksija van, és kényelmes napi 8 órát is pötyögni rajta.
4/4 anonim válasza:
HP Pavilion modellek esetleg valami dell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!