Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ez a laptop átlag felhasználás...

Ez a laptop átlag felhasználásra milyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ez a laptop átlag dolgokra milyen?

Netezés, munka (egyetemi Neptun klienssel a dolgozói felületen), Outlook, és Ms office alkalmazások.

[link]

Most egy ilyen gépet használok, de már nem az igazi, sérült a billentyűzete, akadozik néha. [link]

Köszönöm ha segítesz

2021. dec. 3. 15:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Elég lesz az 1366x768 pixeles felbontás? Én a mai világban fullhd (1920x1080) alá nem adnék. Egyébként a leírt dolgokra bőven elég. Az egyetem nem ad munkára laptopot vagy ez valami külsős munka?
2021. dec. 3. 15:50
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
Kicsi kijelző alacsony felbontással. Általános használatra épp megfelelhet, bár én tuti nem venném meg.
2021. dec. 3. 15:52
 3/5 anonim ***** válasza:
#1 vagyok. Egyébként magamnak én sem venném meg, mert én inkább használt üzleti notebookot vennék (céges hirdetőtől), de ha mindenképpen újat akar vásárolni, akkor ebben az árkategóriában nincs nagy választék. Mind belépőszintű kommersz laptop.
2021. dec. 3. 15:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én rádobnék egy 25-35 000-ret ( ha belefér ) és vennék egy elfogadható "belépőszint+" laptopot.
2021. dec. 3. 17:06
 5/5 Katoonene ***** válasza:

Előzőek bölcsen szóltak, Full HD után ne lépj vissza a felbontással, ragaszkodj a Full HD-hoz. A gép bírná amit te szeretnél, de ha elhasználtad a billentyűzetét, feltételezem sokat használod, mindig hiányozna a megszokott felbontás a szemednek, sőt szemrontónak is nevezném.

A kijelző méretet is érdemes átgondolni, a munkáltatómtól én is ilyet kaptam, hogy könnyű legyen hordozni, de otthonra eszembe nem jutna ekkorát venni.

Olvastam, hogy Neptun dolgozói felület, így gondolom erősen ár-érzékeny a dolog. Én lehet a helyedbe tetetnék bele + 8GB memóriát, 20 körül belerakják szerintem, illetve cseréltetném a billentyűzetet. Szerintem pár tízezerből megvan.

150 körül nem lesz minőségi javulás érzésed más géppel, mert ami 3-4 éve 130 ezer volt gép, most 200-tól indul.. ez a konstrukció, amit linkeltél, inkább arra való, hogy ki tudják szolgálni a távoktatás miatt felgyülemlett olcsó gépek iránti igényt, tehát ahol 2-3 gyerek van, oda jó vészmegoldásnak..

2021. dec. 3. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!