Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Belépő szintű laptop az...

Belépő szintű laptop az alábbiakra?

Figyelt kérdés

Multimédiára, netezésre, nagy ritkán PS (mielőtt a torkomnak ugrotok, csak alap dolgokra és csak ritkán), tanulásra, torrent illetve játékok terén ha pár éves címeket elvisz alap/ közepes beállításokon.

200 de max 250e Ft amit erre most tudok áldozni.

Nem vagyok képbe a számtech piaccal, de úgy látom durván elszálltak az árak. Ennek ellenére tudtok ajánlani valamit?

2021. ápr. 28. 20:12
 1/2 anonim válasza:
Hát figyelj ha hordozni akarod pl koleszba akkor egy acer aspira 5 207e kerul de ha ar ertek aranyban jobbat akarsz es nem kell hordozni aztalival jobbaj jarsz pl egy jo am3 alaplap kb 10e bele egy jo proci pl egy 4 magos 3 ghz koruli phenom II x4 kb 8e 2*4gb ddra3 kb 5-8e uj ssd 240gb kb 12-13e hasznaltan egy 1tb hdd 7e egy jo vidi kari hasznaltan kb 15 e kb 57e ossze jone egy ojan gep ami akkar jobban teljesitene a laptopnal
2021. ápr. 28. 20:51
 2/2 anonim ***** válasza:

Itt az oldalon láttam: [link]

Nem annyira belépő a 250e Ft azért. Ez picit több, de szerintem elég jó, megéri. A wifi-je külön jó.

2021. ápr. 28. 21:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!