Üzleteltem egy sráccal ph-n de én lemondtam és ő leutazott budapestről nyíregyházára és most kár térítést kér szerintetek ?
üzleteltem egy sráccal ph-n de én lemondtam és ő leutazott budapestről nyíregyházára . és ugye nem jött össze a találkozó mert én nem értem rá . Erre nem keresett 1-2 hétig aztán rám írt pár napja hogy fizessem meg a kárt neki ami a szállás fele a teljes üzemanyag és az autópálya matrica .
Szerintetek ez korrekt ? most mire számíthatok fel jelent vagy most mi lesz ?
Én fejben azt költöm bele a történetbe, hogy ha már elindult egy ilyen útra - és út közben ugyan megtudta hogy nem lesz találkozás -, és eljött, csinált magának egy kétnapos kirándulást. Nyíregyháza azért még nem a sötét Szabolcs, van látnivaló és élménylehetőség, az állatpark 1 nap alatt végig sem járható. Viszont ha tudta hogy nem lesz lesz találkozás majd mégis eljött 2 napra (ha egészen Nyh-ig elmegy majd vissza, az is kb 2-2 óra), azt ne verje a kérdezőre.
Ami ebből az egészből jogos lehet, az az autópálya matrica, ha azt kizárólag az út miatt vette meg előre. Az akkor is pluszköltség volt, ha otthon maradt volna.
es miert kellene fizetni mert o leutazott? Sajat dontese volt
vagy nyiregyhazan lett voln a talalkozotok?
1-2 hetig miert nem keresett?
hiretel rossz paszba kerult es most jol jonne neki egy kis pluszpenz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!