Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen laptop lenne megfelelő?

Milyen laptop lenne megfelelő?

Figyelt kérdés
Alapvetően egyetem és munka miatt lenne rá szükségem, mert a mostani már elég nehezen bírja, de örülnék neki, ha játszani is tudnék rajta (Sims, Planet Zoo és ehhez hasonló játékok). Sajnos én nem igazán értek a laptopokhoz, PC-re pedig helyhiány miatt nincs lehetőség, ráadásul a hordozhatóság is fontos. Nagyjából 400 000 Ft-m lenne rá, de örülnék neki, ha olcsóbbá megúsznám.
2022. febr. 17. 22:13
 1/2 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

[link]

[link]

+8GB ram dellbe

[link]

nem nagyigenyuek amiket irtal

van valami elvarasod?

ezek csak hirtelen peldak voltak ket IGP s gep es 1 vga s

turheto aron

2022. febr. 18. 10:13
 2/2 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

bar webshopok nem ajanljak fel ram bovitest ahol amugy lehet

pedig elvileg eppen a fotipusban 2 foglalat van

de megeshet hogy az altipusa mar masmilyen...

kepeken is eddig 2 foglalatot lattam

csak megemlitettem ezt is mert mas laptopnal is ha netan nem dvga s t veszel akkor igp mellett a 8GB nagyon karcsu lesz, es dual hianyaban lassu is lesz

dvga mellett is lehetne 16GB viszont ott ketseges hogy 400 korulig mindenkepp meglesz

mert akkor mar erdemesebb vga ra koncentralnod minnel jobb legyen 3060 akar

2022. febr. 18. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!