Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A Reddit mitől ilyen népszerű?

A Reddit mitől ilyen népszerű?

Figyelt kérdés
Mostanában sokszor hallom ismerősök közül is meg úgy elég sok helyen hogy mindig a Redditre hivatkoznak hogy a reddit az milyen jó oldal meg hogy milyen faxa de konkrétan ez az oldal mitől ilyen népszerű és mitől ilyen jó Mitől jobb mint mondjuk a Facebook vagy az Instagram vagy bármi ilyesmi közösségi média?

2022. febr. 15. 09:31
 1/5 anonim ***** válasza:
65%

A Reddit tölti be azt a szerepet, amit régen a fórumoké volt, és nagyjából ugyanaz mondható el róla, mégpedig hogy ott még vannak értelmes, kulturált beszélgetések. Vannak persze vicces szálak, mémek, stb., de jelenleg a Redditet főleg az értelmesebb réteg látogatja, ettől jó.

Majd ha eléggé elterjed, rátalál a "pórnép" is, és tele lesz hülyékkel.

2022. febr. 15. 09:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem csak úgy felteszed az oldalra a posztot, hanem vannak külön subredditek ("kategóriák").
2022. febr. 15. 16:07
 3/5 Vortrex ***** válasza:
100%
A /r/FostTalicska/ például egy rendkívül kifinomult, igényes sub, főleg az értelmiségi magyaroknak. Nem tudom mi lenne vele, ha rátalálna a pórnép
2022. febr. 15. 18:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Még a fostalicska átlagszínvonala is magasabb, mint a legtöbb Facebook posztté, a gyakoriról már nem is beszélve...

Én Redditen a szakmai subokat szoktam olvasgatni. Volt olyan, hogy Gnome-mal kapcsolatban kérdeztem valamit, és a Gnome fő maintainere válaszolt. Vagy például az Elementary OS-es kérdésekre is rendszeresen válaszol valamelyik vezető fejlesztő.

Magyar subok közül a hungary olvasom néha, ott at AMA-k szoktak érdekesek lenni. A múlt héten volt egy AMA, ahol egy papnövendék válaszolt kérdésekre, egészen nyíltan, az szerintem nagyon érdekes volt.

2022. febr. 15. 19:04
 5/5 Vortrex ***** válasza:
100%
Ok
2022. febr. 15. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!