A Reddit mitől ilyen népszerű?
A Reddit tölti be azt a szerepet, amit régen a fórumoké volt, és nagyjából ugyanaz mondható el róla, mégpedig hogy ott még vannak értelmes, kulturált beszélgetések. Vannak persze vicces szálak, mémek, stb., de jelenleg a Redditet főleg az értelmesebb réteg látogatja, ettől jó.
Majd ha eléggé elterjed, rátalál a "pórnép" is, és tele lesz hülyékkel.
Még a fostalicska átlagszínvonala is magasabb, mint a legtöbb Facebook posztté, a gyakoriról már nem is beszélve...
Én Redditen a szakmai subokat szoktam olvasgatni. Volt olyan, hogy Gnome-mal kapcsolatban kérdeztem valamit, és a Gnome fő maintainere válaszolt. Vagy például az Elementary OS-es kérdésekre is rendszeresen válaszol valamelyik vezető fejlesztő.
Magyar subok közül a hungary olvasom néha, ott at AMA-k szoktak érdekesek lenni. A múlt héten volt egy AMA, ahol egy papnövendék válaszolt kérdésekre, egészen nyíltan, az szerintem nagyon érdekes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!