Hogyan kezdjek neki az IT iránynak?
Először el kéne döntened, hogy az IT-n belül milyen terület felé orientálódsz.
Pl: információelmélet, adatátvitel, kommunikáció, számítógép-architektúrák, számítógép-hálózatok, számítógép-programozás, informatikai biztonság, adatfeldolgozás, adatbázis-kezelés, ember-gép kapcsolat, mesterséges intelligencia, grafikai ábrázolás, virtuális valóság, információs technológia, operációs rendszerek, számítógépes programozási nyelvek, számítógépes grafika (stb).
"olvasgassak minél többet a témában aztán majd megragad?" - ez egyébként egy nagyon hasznos dolog. És kérdezz! :D
Szeretnék a lehető legtöbb dolgot tudni ami csak van a gépekkel kapcsolatba, a rendszergazda irányt néztem ki magamnak, ott aztán van minden hálózatoktól kezdve.. Hát ami a koromat illeti 31 éves vagyok, de a "mondás" szerint sosem késő elkezdeni tanulni. Én mostanra jöttem rá és tudatosult bennem hogy mit is szeretnék csinálni úgy igazán.
Ja és autodidakta módon tanulnék, bár könyebb lenne ha valaki elmagyarázná a dolgokat hogy mi miért van. Tehát az a tervem hogy magamtól tanulnék valahogy a netről meg letöltött könyvekből, és ha már úgy olyan szinten vagyok akkor beiratkozom egy rendszergazda tanfolyamra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!