Liberalis demokraciaban hiszek, de mellete rasszista vagyok, ezt milyen iranynak lehet nevezni?
Figyelt kérdés
2018. jún. 9. 23:37
2/11 A kérdező kommentje:
Miert? Az mp44 remek, de sarban tonkremegy... Tiszta kornyezet kell abnak is, hogy jol mukodjon!
2018. jún. 9. 23:54
3/11 anonim válasza:
Rasszista liberálisnak.
Ugye tudod, hogy ezért a liberók meglincselnének egymásközt ?
5/11 anonim válasza:
Nem tudsz mindkettő lenni egyszerre, mert ellentmondanak egymásnak.
Te csak simán rasszista vagy.
6/11 anonim válasza:
Nem!
Te nem hiszel a liberális demokráciában, csak szeretnél hinni, ami egy normális világban rendjén is lenne.
De épelméjű, megfelelő életösztönnel és erkölcsi korlátokkal rendelkező ember nem akarhatja, hogy állatias csordák vegyék át felette a hatalmat.
7/11 anonim válasza:
Milyen cuki a GYK, stikában törölte a válaszomat.
8/11 anonim válasza:
Szerencsére állatias csordák csak a rasszisták köreiben léteznek.
9/11 A kérdező kommentje:
Az én válaszomat is törölte a gyk.
Olyan szabályzatot alkottak, hogy gyakorlatilag teljhatalmuk van. Ha pedig minden észérvet nélkülözve törölnek, és panaszkodsz nekik. Na akkor jön a szöveg, hogy nincs idejük mindent átnézni, mennyire el vannak foglalva, stb. De a törlésre bezzeg van idejük.
2018. jún. 10. 10:22
10/11 anonim válasza:
Hát én azt merészeltem írni, hogy a rasszizmus teljesen logikus gondolat, és semmi köze a demokráciához, továbbá a civilizációt a fehér és az ázsiai ember építette fel, a többiek lófa5zt se tettek hozzá. A GYK cenzorok meg felsikítottak, mert mi van, ha elolvassa ezt egy ghánai menekült?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!